Tentang Kami

Salaku produsén ngarah dina industri kimia, perusahaan kami Wenzhou Blue Dolphin New Material Co., Ltd.komitmen pikeun minuhan rupa-rupa kaperluan konsumén urang.Hatur nuhun kana pangalaman sareng kaahlian mangtaun-taun, kami parantos ngadegkeun diri salaku pasangan anu tiasa dipercaya pikeun perusahaan-perusahaan di sagala rupa industri.Fokus utama kami nyaéta pikeun ngahasilkeun sareng nyayogikeun produk kimia kualitas luhur anu nyumponan kabutuhan industri anu béda.

  • ngeunaan-1
  • ngeunaan-2

Produk Panas

Keunggulan Kami

Anu ngabédakeun urang tina pesaing nyaéta komitmen urang kana kapuasan pelanggan.Titik jual pangbadagna kami nyaéta réliabilitas, konsistensi sareng pendekatan anu dipuseurkeun ku klien.Kami parantos ngawangun reputasi pikeun nganteurkeun produk kualitas pangluhurna dina waktos sareng harga anu kompetitif.Salaku tambahan, kami yakin dina ngawangun hubungan jangka panjang sareng klien kami sabab kami terang silih percaya sareng kolaborasi penting pikeun suksés.

prosés

Produk Anyar

  • Brightener optik OB-1 cas1533-45-5

    Brightener optik OB-1 cas1533-45-5

    Kinerja brightening alus teuing: OB-1 nyadiakeun éfék brightening alus teuing pikeun ngaronjatkeun penampilan visual produk Anjeun.Ku neutralizing yellows sarta ngaronjatkeun whiteness, éta nyieun hiji pikaresepeun, katingal vibrant.Versatility: Brightener optik OB-1 kami serbaguna sareng tiasa suksés diterapkeun dina sagala rupa industri.Naha anjeun peryogi brightener pikeun tékstil, plastik, kertas atanapi detergent, OB-1 bakal ngahasilkeun hasil anu saé.Stabilitas sareng daya tahan: OB-1 ngagaduhan stabilitas anu saé ...

  • Optik Brightener OB cas7128-64-5

    Optik Brightener OB cas7128-64-5

    OBcas7128-64-5 milik kulawarga stilbene, nu ensures kinerja unggul na salaku brightener optik.Aplikasi: agén whitening fluoresensi ieu loba dipaké dina industri tekstil, kayaning pakean, parabot keur sare, curtains na upholstery, jsb, dimana kelir vivid tur caang anu kacida diperlukeun.Fitur pangaruh whitening Alus: OBcas7128-64-5 éféktif corrects discoloration na dullness, mere lawon penampilan caang jeung geulis.Pangirut anu luhur: cocog pikeun ...

  • Fluoresensi Brightener KSN cas5242-49-9

    Fluoresensi Brightener KSN cas5242-49-9

    Sipat Whitening: KSN imparts fluoresensi caang, kukituna ngaronjatkeun whiteness, nu pasti bakal narik perhatian konsumén '.Kamampuhan pikeun ngarobih radiasi UV janten lampu biru anu katingali nyayogikeun éfék pencerahan anu unik anu bakal ngabédakeun produk anjeun tina kompetisi.Rupa-rupa aplikasi: KSN boga rupa-rupa aplikasi tur bisa dipaké dina sagala rupa industri kayaning papermaking, percetakan tékstil jeung dyeing, sarta manufaktur detergent.Kasaluyuan na sareng ...

  • Optik Brightener ER-1 cas13001-39-3

    Optik Brightener ER-1 cas13001-39-3

    ER-Ⅰ nangtung kaluar diantara loba brighteners optik pikeun kualitas alus teuing jeung kinerja alus teuing.Hal ieu sacara lega dianggap salaku alat anu luar biasa pikeun ngarobih lawon janten produk anu cemerlang, lincah sareng pikaresepeun.Tim ahli urang investasi loba waktu jeung usaha dina ngamekarkeun ER-I pikeun mastikeun eta ngaleuwihan standar industri.Kalawan sipat pemutihan unrivaled anak, éta geus jadi pilihan kahiji dina industri kayaning tékstil, kertas, plastik jeung detergents.Kunci sukses...

  • Caang Optik CBS-X/caang 351 cas27344-41-8

    Caang Optik CBS-X/caang 351 cas2734...

    Rincian Produk Rumus kimia: C26H26N2O2 Nomer CAS: 27344-41-8 Beurat molekular: 398,50 Penampilan: bubuk kristalin konéng lampu Titik lebur: 180-182 ° C Kaleyuran: teu leyur dina cai, larut dina pangleyur organik Aplikasi: COB-351 cocog sareng COB-351 rupa-rupa polimér, kaasup polyvinyl chloride (PVC), poliétilén (PE) jeung poliéster (PET).Ieu bisa dipaké dina pembuatan tékstil, detergents, plastik, kertas jeung industri lianna nu kudu ningkatkeun whiteness na brig ...

  • Agen Pencerah Optik BBU/Pencaang Optik 220 CAS16470-24-9

    Agen Pencerah Optik BBU/Caang Optik...

    Optical Brightener 220, agén pemutihan fluoresensi anu éfisién sareng serbaguna, seueur dianggo dina industri tékstil, kertas, plastik, sareng detergent.Éta tindakan ku nyerep sinar ultraviolét anu teu katingali sareng dipancarkeun deui salaku lampu biru anu katingali, ku kituna ngahalangan konéng alami bahan.Proses ieu sacara dramatis ningkatkeun penampilan produk ahir, ngahasilkeun pangaruh bodas anu cemerlang sareng murni.Rincian Produk 1. Spésifikasi - Caang Optik Kimia ...

  • Fluoresensi Brightener 135 cas1041-00-5

    Fluoresensi Brightener 135 cas1041-00-5

    agén pemutihan fluoresensi 135 nyaéta bubuk konéng caang, gampang leyur dina pangleyur organik, tapi teu leyur dina cai.Mibanda titik lebur tinggi jeung stabilitas termal alus, mastikeun efektivitas na di sagala rupa téhnik processing.Caang Luhur sareng Efisiensi Keputihan: Pencaang optik kimiawi 135 kami nyayogikeun kacaangan sareng perbaikan keputihan anu saé, janten pilihan anu saé pikeun produk anu meryogikeun penampilan anu séhat sareng pikaresepeun.Pangaruh kacaangan anu ditingkatkeun nyaéta l...

  • Brightener optik 378 / FP-127cas40470-68-6

    Brightener optik 378 / FP-127cas40470-68-6

    Wewengkon Aplikasi - Tekstil: The Optical Brightener 378 tiasa gampang diterapkeun kana katun, poliéster, sareng lawon sintétik sanés pikeun ningkatkeun penampilan produk tékstil réngsé.- Plastik: Agén pencerah ieu seueur dianggo dina industri plastik, dimana éta ngabantosan ningkatkeun daya tarik visual bahan sareng produk plastik.- Detergents: Optical Brightener 378 mangrupikeun bahan penting dina deterjen laundry, sabab sacara signifikan ningkatkeun kacaangan sareng kaputihan baju.Janten...

  • Brightener optik OB-2 cas2397-00-4

    Brightener optik OB-2 cas2397-00-4

    OB-2 CAS 2397-00-4 nawiskeun sababaraha kaunggulan Pangaruh pemutihan anu saé: ningkatkeun keputihan sareng kacaangan bahan sareng ningkatkeun daya tarik visualna.Koreksi Warna Ditingkatkeun: Masker nada konéng anu teu dihoyongkeun, ngahasilkeun warna anu terang, leres-leres.Perlindungan UV: Nyerep sareng netralkeun radiasi UV anu ngabahayakeun, nyegah degradasi bahan sareng ngajaga kualitasna.Rupa-rupa aplikasi: Ieu cocog pikeun sagala rupa bahan kayaning plastik, tékstil, cét, inks, jsb, sarta ngabogaan ...

  • brightener optik KSNcas5242-49-9

    brightener optik KSNcas5242-49-9

    Sipat fisik - Penampilan: bubuk kristal bodas - Titik lebur: 198-202 ° C - Eusi: ≥ 99,5% - Uap: ≤0,5% - Eusi Ash: ≤0,1% aplikasi KSNcas5242-49-9 boga rupa-rupa aplikasi, kaasup tapi henteu dugi ka - Tekstil: Ningkatkeun kaputihan sareng kacaangan lawon, ngajantenkeun aranjeunna langkung pikaresepeun sacara visual.- Kertas: Ngaronjatkeun kacaangan jeung sipat reflective kertas, hasilna prints vibrant jeung éstétika unggul.- Deterjen: Nambahkeun KSNcas5242-49-9 kana...

  • Optik Brightener ER-II cas13001-38-2

    Optik Brightener ER-II cas13001-38-2

    ER-II cas 13001-38-2 mangrupakeun brightener optik kacida serbaguna tur stabil cocog sareng rupa-rupa bahan.Bisa gampang diasupkeun kana sagala rupa prosés kayaning dyeing, percetakan jeung palapis tanpa compromising integritas produk.Kalawan stabilitas alus teuing jeung kasaluyuan, éta ensures kacaangan lila-langgeng jeung durability sahiji produk ahir.Salah sahiji kaunggulan utama ER-II cas 13001-38-2 nyaéta pangaruh pemutihan anu saé.Éta sacara efektif masker anu teu dihoyongkeun ...

  • brightener optik 367 / Brightener optik KCBcas5089-22-5

    brightener optik 367 / Brightener optik KCBca ...

    Kinerja whitening alus teuing: The kimia brightener optik 367cas5089-22-5 nembongkeun kinerja impeccable dina ngaronjatkeun kacaangan warna na whiteness, éféktif ngaleungitkeun sagala yellowing dihoyongkeun atanapi dullness.Hasilna nyaéta produk anu gampang narik panon sareng ngalibetkeun konsumen.Applicability lega: brighteners optik kami bisa éféktif dilarapkeun ka rupa-rupa bahan, kaasup fabrics, plastik, kertas jeung detergents.Versatility ieu ngajadikeun eta solusi sabenerna berharga pikeun ...

Blog urang