Babagan awake dhewe

Minangka produsen terkemuka ing industri kimia, perusahaan kita Wenzhou Blue Dolphin New Material Co., ltd.setya kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem pelanggan.Thanks kanggo pengalaman lan keahlian pirang-pirang taun, kita wis dadi mitra sing bisa dipercaya kanggo perusahaan ing macem-macem industri.Fokus utama kita yaiku nggawe lan nyuplai produk kimia kanthi kualitas sing cocog karo kabutuhan industri sing beda-beda.

  • bab-1
  • bab-2

Produk Panas

Kaluwihan Kita

Sing mbedakake kita saka pesaing kita yaiku komitmen kanggo kepuasan pelanggan.Titik adol paling gedhe yaiku keandalan, konsistensi lan pendekatan sing fokus ing klien.Kita wis mbangun reputasi kanggo ngirim produk kualitas paling dhuwur ing wektu lan ing prices competitive.Kajaba iku, kita yakin mbangun hubungan jangka panjang karo klien amarga kita ngerti kepercayaan lan kolaborasi penting kanggo sukses.

proses

Produk Anyar

  • Padhang Optik OB-1 cas1533-45-5

    Padhang Optik OB-1 cas1533-45-5

    Kinerja padhang sing apik banget: OB-1 nyedhiyakake efek padhang sing apik kanggo nambah tampilan visual produk sampeyan.Kanthi netralake kuning lan nambah keputihan, nggawe tampilan sing menarik lan sregep.Versatility: Padhang optik OB-1 kita serbaguna lan bisa ditrapake kanthi sukses ing macem-macem industri.Apa sampeyan butuh padhang kanggo tekstil, plastik, kertas utawa deterjen, OB-1 bakal ngasilake asil sing apik banget.Stabilitas lan daya tahan: OB-1 nduweni stabilitas sing apik ...

  • Optical Brightener OB cas7128-64-5

    Optical Brightener OB cas7128-64-5

    OBcas7128-64-5 kalebu kulawarga stilbene, sing njamin kinerja sing unggul minangka padhang optik.Aplikasi: Agen whitening fluoresensi iki digunakake digunakake ing industri tekstil, kayata sandhangan, sprei, langsir lan kain pelapis, lan liya-liyane, ing ngendi warna sing cerah lan cerah dibutuhake.Fitur efek whitening banget: OBcas7128-64-5 èfèktif mbenerake discoloration lan dullness, menehi kain katon padhang lan ayu.Afinitas dhuwur: cocok kanggo macem-macem ...

  • Fluorescent Brightener KSN cas5242-49-9

    Fluorescent Brightener KSN cas5242-49-9

    Sifat pemutihan: KSN menehi fluoresensi sing padhang, saéngga nambah keputihan, sing mesthi bakal narik kawigaten para pelanggan.Kemampuan kanggo ngowahi radiasi UV dadi cahya biru sing katon nyedhiyakake efek padhang unik sing bakal mbedakake produk sampeyan saka kompetisi.Aplikasi sing akeh: KSN nduweni macem-macem aplikasi lan bisa digunakake ing macem-macem industri kayata nggawe kertas, percetakan tekstil lan pewarnaan, lan manufaktur deterjen.Kompatibilitas karo ...

  • Optical Brightener ER-1 cas13001-39-3

    Optical Brightener ER-1 cas13001-39-3

    ER-Ⅰ stands metu antarane akeh padhang optik kanggo kualitas apik lan kinerja banget.Iki dianggep minangka alat sing luar biasa kanggo ngowahi kain dadi produk sing apik, sregep lan visual.Tim ahli kita nandur modal akeh wektu lan gaweyan kanggo ngembangake ER-I kanggo mesthekake yen ngluwihi standar industri.Kanthi sifat whitening sing ora ana tandhingane, wis dadi pilihan pertama ing industri kayata tekstil, kertas, plastik lan deterjen.Kuncine sukses...

  • Padhang Optik CBS-X/padhang 351 cas27344-41-8

    Cerah Optik CBS-X/padhang 351 cas2734...

    Detail Produk Rumus kimia: C26H26N2O2 Nomer CAS: 27344-41-8 Bobot molekul: 398,50 Penampilan: bubuk kristal kuning muda Titik lebur: 180-182°C Kelarutan: ora larut ing banyu, larut ing pelarut organik Aplikasi: COB-351 kompatibel karo COB-351 macem-macem polimer, kalebu polyvinyl chloride (PVC), polyethylene (PE) lan polyester (PET).Bisa digunakake ing Pabrik tekstil, deterjen, plastik, kertas lan industri liyane sing perlu kanggo nambah whiteness lan brig ...

  • Agen Pencerah Optik BBU/Pencerah Optik 220 CAS16470-24-9

    Agen Pencerah Optik BBU/Pencerah Optik...

    Optical Brightener 220, agen pemutih fluoresensi sing efisien lan serbaguna, akeh digunakake ing industri tekstil, kertas, plastik, lan deterjen.Tumindak kanthi nyerep sinar ultraviolet sing ora katon lan dipancarake maneh minangka cahya biru sing katon, saéngga nglawan bahan kuning alami.Proses iki sacara dramatis nambah tampilan produk pungkasan, ngasilake efek putih sing cerah lan murni.Detail Produk 1. Spesifikasi – The Chemical Optical Brighte...

  • Cahya Fluoresensi 135 cas1041-00-5

    Cahya Fluoresensi 135 cas1041-00-5

    agen whitening fluoresensi 135 minangka bubuk kuning padhang, gampang larut ing pelarut organik, nanging ora larut ing banyu.Nduwe titik leleh sing dhuwur lan stabilitas termal sing apik, njamin efektifitas ing macem-macem teknik pangolahan.Efisiensi Kecerahan lan Keputihan sing Dhuwur: Padhang optik kimia 135 nyedhiyakake padhang lan keputihan sing apik banget, dadi pilihan sing apik kanggo produk sing mbutuhake penampilan sing sregep lan atraktif.Efek padhang sing ditingkatake yaiku l...

  • Padhang Optik 378/ FP-127cas40470-68-6

    Padhang Optik 378/ FP-127cas40470-68-6

    Area Aplikasi - Tekstil: Optical Brightener 378 bisa gampang ditrapake ing katun, poliester, lan kain sintetik liyane kanggo nambah tampilan produk tekstil sing wis rampung.- Plastik: Agen pencerah iki akeh digunakake ing industri plastik, sing mbantu nambah daya tarik visual bahan lan produk plastik.- Deterjen: Optical Brightener 378 minangka bahan penting ing deterjen umbah-umbah, amarga bisa nambah padhang lan putihe sandhangan.dadi...

  • Padhang Optik OB-2 cas2397-00-4

    Padhang Optik OB-2 cas2397-00-4

    OB-2 CAS 2397-00-4 nawakake sawetara kaluwihan Efek whitening apik banget: nambah whiteness lan padhange materi lan nambah daya tarik visual sawijining.Koreksi Warna sing Ditingkatake: Topeng warna kuning sing ora dikarepake, ngasilake warna sing nyata lan nyata.Perlindhungan UV: Nyerep lan netralake radiasi UV sing mbebayani, nyegah degradasi materi lan njaga kualitase.Aplikasi sing akeh: Cocog kanggo macem-macem bahan kayata plastik, tekstil, cat, tinta, lsp, lan duwe ...

  • padhang optik KSNcas5242-49-9

    padhang optik KSNcas5242-49-9

    Sifat fisik - Penampilan: bubuk kristal putih - Titik lebur: 198-202°C - Isi: ≥ 99,5% - Kelembapan: ≤0,5% - Isi abu: ≤0,1% aplikasi KSNcas5242-49-9 nduweni macem-macem aplikasi, kalebu nanging ora winates kanggo - Tekstil: Nambah whiteness lan padhange kain, nggawe wong luwih visual narik kawigaten.- Kertas: Ngapikake padhang lan sifat reflektif kertas, ngasilake cetakan sing sregep lan estetika sing unggul.- Deterjen: Nambahake KSNcas5242-49-9 menyang...

  • Optical Brightener ER-II cas13001-38-2

    Optical Brightener ER-II cas13001-38-2

    ER-II cas 13001-38-2 minangka brightener optik sing serbaguna lan stabil sing kompatibel karo macem-macem bahan.Bisa gampang digabung menyang macem-macem proses kayata pewarnaan, percetakan lan lapisan tanpa ngrusak integritas produk.Kanthi stabilitas lan kompatibilitas sing apik, njamin padhang lan daya tahan produk pungkasan.Salah siji saka kaluwihan utama ER-II cas 13001-38-2 iku efek whitening banget.Iku efektif topeng sing ora dikarepake ...

  • padhang optik 367 / Padhang optik KCBcas5089-22-5

    pencerah optik 367/pencerah optik KCBca...

    Kinerja pemutihan sing apik banget: Pencerah optik kimia 367cas5089-22-5 nuduhake kinerja sing sampurna kanggo ningkatake padhang lan keputihan, kanthi efektif ngilangi kuning utawa kusam sing ora dikarepake.Asil kasebut minangka produk sing gampang narik kawigaten lan narik kawigaten para konsumen.Aplikasi sing wiyar: Padhang optik kita bisa ditrapake kanthi efektif ing macem-macem bahan, kalebu kain, plastik, kertas lan deterjen.Versatility iki ndadekake solusi sing larang regane kanggo ...

Blog Kita