• page-head-1 - 1
  • page-head-2 - 1

Китай найкращий L-цистеїн CAS: 52-90-4

Короткий опис:

Ласкаво просимо до нашого L-Cysteine​(CAS: 52-90-4) представлення продукту.L-цистеїн​це органічна сполука, яка відіграє важливу роль у кількох галузях промисловості, включаючи харчову, фармацевтичну та косметичну.Його високо цінують за його універсальні властивості та численні застосування.Як професійний і надійний постачальник, ми пишаємося тим, що постачаємо високоякісний L-цистеїн​для задоволення ваших конкретних потреб.


Деталі продукту

Теги товарів

L-цистеїн​є незамінною амінокислотою, яка природним чином зустрічається в організмі людини.Він бере участь у різноманітних біологічних процесах, що робить його важливим компонентом у підтримці загального здоров’я.Наш L-цистеїн​продукти виробляються за допомогою вдосконаленого виробничого процесу, який забезпечує їх чистоту та ефективність.

L-цистеїн​широко використовується в харчовій промисловості як підсилювач смаку, антиоксидант і покращувач тіста.Його здатність покращувати смак і аромат їжі робить його популярним інгредієнтом у різноманітних продуктах, таких як випічка, гострі закуски та соуси.Крім того, він діє як антиоксидант, подовжуючи термін придатності харчових продуктів, запобігаючи окисленню.Його властивості кондиціонування тіста роблять його ідеальним для покращення текстури та еластичності тіста, що призводить до вищої якості хлібобулочних виробів.

У фармацевтичній промисловості L-цистеїн​відіграє важливу роль у виробництві ліків і добавок.Він широко використовується як попередник для синтезу N-ацетил-L-цистеїну​(NAC), сполука, відома своїми антиоксидантними та детоксикаційними властивостями.Крім того, L-цистеїн​необхідний для синтезу глутатіону, важливого антиоксиданту, який захищає клітини від окисного пошкодження та підтримує імунну систему.

Крім того, L-цистеїн​завоював місце в косметичній промисловості завдяки своєму благотворному впливу на волосся та шкіру.Він зазвичай використовується в продуктах по догляду за волоссям, таких як шампунь і кондиціонер, для покращення міцності волосся та сприяння здоровому росту.У продуктах по догляду за шкірою склади на основі L-цистеїну допомагають омолодити шкіру, зменшити появу зморшок і покращити загальний стан шкіри.

Наш L-цистеїн​продукція виробляється відповідно до найсуворіших стандартів контролю якості та відповідає всім відповідним нормам.Ми прагнемо надавати вам якісні продукти, які відповідають вашим конкретним вимогам.Завдяки нашому великому досвіду в галузі та знанням ми можемо забезпечити надійне та безперервне постачання L-цистеїну.

На завершення наш L-цистеїн​продукти є незамінними інгредієнтами в різних галузях промисловості, від харчової, фармацевтичної до косметичної.Його багатофункціональні властивості роблять його дуже затребуваним завдяки покращенню смаку, антиоксидантним і кондиціонуючим властивостям.Завдяки нашій прихильності до якості та задоволеності клієнтів ми є вашим надійним партнером у отриманні високоякісного L-цистеїну​для потреб вашого бізнесу.

Специфікація

Зовнішній вигляд Білі кристали або кристалічний порошок відповідає
Питоме обертання[a]D20 + 8,3°~ +9,5° +8,72°
Стан розчину (пропускання) ≥95,0% 98,5%
Втрати при висиханні ≤0,50% 0,18%
Залишок при розпалюванні ≤0,10% 0,07%
Важкі метали (Pb) ≤10PPM <10 PPM
Хлорид (Cl) 600-1000 ppm 800 ppm
Миш'як (As2O3) ≤1PPM відповідає
Залізо (Fe) ≤10PPM <10 PPM
Амоній (NH4) ≤0,02% <0,02%
Сульфат (SO4) ≤0,030% ≤0,030%
Інші амінокислоти Хроматографічно Кваліфікований
значення PH 4,5 ~ 5,5 5.0
аналіз 98,0% ~ 101,0% 99,4%

  • Попередній:
  • далі:

  • Напишіть своє повідомлення тут і надішліть його нам